19.11.23

Tuju Taproom

Minulle osui hiljattain päivän mittainen työmatka Lappeenrantaan. Sepä sattui mainiosti, kun yksi maan kärkipanimoista on myös melko hiljattain avannut uuden taproomin samaan kaupunkiin. Sehän piti käydä katsastamassa.

 

Pimeässä syysillassa taproomin löytäminen vanhalta kasarmialueelta meinasi jostain syystä tuottaa hieman haasteita. Yksi A-kyltti taisi osoittaa hieman väärään suuntaan. Lopulta tunnelmallinen rakennus kuitenkin löytyi.

Ja olihan se maineensa veroinen. Hanalista on pitkä ja mainiota omien tuotteiden kattausta täydentää muutama hyvin samaan listaan istuva vierailija. Pizzoista oli ehtinyt kuulua jo paljon kehuja, eikä syyttä. Ne palkittiin vastikään Etelä-Karjalan parhaina pizzoina, ja vaikka oma otantani onkin aika pieni, on helppo uskoa valinnan olevan oikeutettu.



Ainoa pieni miinus tuli tässä vaiheessa siitä, että panimo ei ole vielä siirtynyt tähän rakennukseen mikä estää vahvojen oluiden ulosmyynnin. Siihenkin on ilmeisesti tulossa jatkossa muutos. Jo nykyisellään Tuju Taproom on ehdottomasti vierailun arvoinen. Jopa varta vasten junalla matkaten.

No comments:

Post a Comment