9.3.20

Barbers & Beer - olutparturi


Joitakin viikkoja sitten huomasin Jätkäsaaren Facebook - ryhmästä uutisen mielenkiintoisesta uudesta liikkeestä. Barbers & Beer Company tarjoaa miehille (miksei naisillekin) omaa aikaa yhdistämällä hiustenleikkuun tai parranajon ja laadukkaan oluen. Liike sattuu olemaan todella lähellä kotiani, hiukset olivat perinteisesti leikkuun tarpeessa ja avajaisviikon tarjouksetkin vielä voimassa, joten en keksinyt enää mitää syytä miksi en kävisi testaamassa konseptia.


Yrittäjien Pohjanmaa - tausta näkyy ulkoasussa, positiivisella tavalla. Taustalla soi letkeä rokki ja sisustus hakee inspiraatiota myös USA:n keskilännestä. Esillä on paljon nahkaa ja puuta. Mainiona yksityiskohtana parturintuoleissa on nahkainen pulloteline, johon oluen saa leikkuun ajaksi roikkumaan. Tässä tapauksessa hyväksyn oluen tarjoilun suoraan pullosta, sillä en halua hiuksia lasiini.

Entäs se vastine rahalle? Hiustenleikkuun laatuun olin varsin tyytyväinen, eikä se olutkaan huonoa ollut. Olutvalikoima ei pahasti kalpene muille pubeillekaan ja parturille se on uskomaton. Valikoimassa on tällä hetkellä kolme "omaa" olutta, eli yhteistyökumppanina toimivan Stadin Panimon olemassa oleviin resepteihin perustuvaa omalla etiketillä varustettua juomaa. Ruislager oli jokseenkin täydellisesti säähän ja tunnelmaan istuva juoma. Omien oluiden lisäksi kaapista löytyi kymmenkunta pääosin kotimaista pienpanimo-olutta, kattaen sopivan tyylikirjon.

Kaksi kolmesta omasta oluesta on vielä maistamatta ja hiustenleikkuun tarve tulee eteen jatkossakin, joten ainakin lähitulevaisuudessa aion Barbers & Beer Companyn palveluita hyödyntää. Käykää muutkin kokeilemassa!

No comments:

Post a Comment