6.5.19

Olutfestarit Tallinnassa


Liput oli ostettu jo kuukausia sitten. Lauantaiaamuna vihdoin matka Tallinnaan alkoi. Sää oli aurinkoinen.


AirBnB asunnon vastaanottamisen ja pienen juhlajuomashoppailun jälkeen kävimme vielä Washoku Storyssä ramenilla. Keitto oli erittäin maittavaa ja tarjolla oli peräti kolmea japanilaista craft - olutta, joista maistoimme kahta. Hyviä olivat.


Sitten olikin sen olutfestarin aika. Pöytään oli katettu vaikka minkälaista herkkua! Ehdimme juuri ja juuri ennen kuin kehutun City Breweryn tuotteet "Peach" ja "Apple" olivat loppuneet. Nämä maustetut happamat oluet ovat kuulemma trendikkäitä nykyään.


Muita vahvoja suorituksia nähtiin mm. Glubczyceltä, jonka Romper Strong kilpaili vahvasti festarin parhaan oluen palkinnosta, kahdella laatuoluella vakuuttaneelta Sulimarilta, sekä AnHeuser Buschilta, joka osaa tehdä malt liquoristakin vetisen.


Näiden jälkeen maisteltiin pari muutakin olutta, mutta niistä lisää seuraavassa postauksessa. Aamulla lähikahvilan Eggs Royale maistui melko hyvältä.


Matkan viimeinen olut tuli juotua vielä paluumatkalla, kun yllä olevaan lasiin tarjoiltiin, arvasitte oikein, american lager. Laivalla oli muuten jotkut pienpanimoviikot käynnissä. Olisi varmaan ollut ihan kiva jollekin olutharrastajalle. Merkkilasit ja kaikkea.

No comments:

Post a Comment