23.6.19

Olut ja pizze ne yhteen sopii

 

Pien Shop & Bar järjestää nykyään mielenkiintoista pientapahtumaa (!) niin usein, ettei tällainen oluen ulkopuolistakin elämää viettävä kalenteriaddikti ehdi käymään puolissakaan. Tällä kertaa oli kuitenkin pakko raahautua paikalle, sillä sen verran herkullinen tarjous oli kyseessä. Erkki oli nimittäin kutsunut Pienen terassille pizzoja paistamaan yhteisen tuttavamme, YouTubessa ProjectBoxi - kanavalla herkullista ruokaa laittavan Mikon.


Pizza ja olut on ikiaikainen yhdistelmä, joka toimii joka kerta. Ooni pro osoitti voimansa ja teki pizzat ravintolatasolle hetkessä. Voin rehellisesti sanoa että olen syönyt huonompia pizzoja mm. Via Tribunalissa ja Lucassa. Sisältä liikkeestä lasiin jotain raikasta ja kevyttä modernia micro-IPAa (Wylam, Whiplash, mitä näitä on) ja terassille nauttimaan. Paljon paremmin ei tätä sunnuntai-iltapäivää olisi voinut viettää. Tällä kertaa oli myös ihan positiivinen asia ettei aurinko juuri ks. terassille paista. Oli ihan tarpeeksi lämmin muutenkin.

Sen lisäksi että Mikon kanava kannattaa ottaa tilaukseen, kannattaa pitää muutenkin silmät ja korvat auki. Mies innostui sen verran tästä pop-up keikasta että näitä pizzoja saattaa tänä kesänä vielä olla tarjolla mm. erään Ruoholahdessa sijaitsevan piripintaan täytetystä annoskoostaan tunnetun pubin terassilla. Lähteenä samalla terassilla pizzaa ja olutta nauttinut mystinen Sky Dee.

No comments:

Post a Comment