30.9.19

Rööperin Hopstop avajaiset


Annankadun tuulisella liikepaikalla oli William K:n jälkeen jonkin aikaa Oluthuone Lehto, mutta konsepti laitettiin jälleen uusiksi. Tällä kertaa paikalle aukesi Rööperin Hopstop, jossa fokusta on käännetty pubin lisäksi myös olut- sekä oluttuotekaupan suuntaan. Kunnon diipadaapa-korruptiobloggarin tavoin sain kutsun avajaisiin, jossa tarjottiin oluen lisäksi myös ruokaa.


Ruoka oli hyvää ja vaikutelma paikasta varsin positiivinen. Tilan perältä löytyviä kaappeja täytti pääosin kotimaisista tuotteista koostunut nykystandardien mukaisesti kylmässä säilötty olutvalikoima. Samoilta kulmilta löytyi myös panimoiden paitoja, snapbackeja ja mm. tarroja. Pahviset kantopackit ovat myös varmasti monelle shoppailijalle tervetullut optio.


Koska kyseessä on kuitenkin pubi, hanalistan on tärkeä olla kunnossa. Ja sitä se myös oli. Oikein mukava sekoitus kotimaista ja tuontitavaraa, lageria ja erikoisempaa. Itse olin vakuuttunein Keesin Coconut Macaroonista ja Sonnisaaren Käpylehmästä. Ainoa hutin puolelle mennyt oli Thornbridgen Mango Smash. Harmi että Hopstop ei oikein ole itselleni matkan varrella millään vakioreitillä, mutta ehkä sinne osuu joskus vaikka joku pubirundi.

No comments:

Post a Comment