Kävimme Olutkulttuuriseuran kanssa tutustumassa Fat Lizardin nimeä kantavaan ravintolaan sen alkuaikoina, eikä kokemus ollut kovin hyvä. Pitkähkön odottelun jälkeen asiakaspalautteeseemme kuitenkin vastattiin ja meille luvattiin, ongelmat tiedostaen, omatoimitastingia hyvitykseksi. Kenelläkään ei varsinaisesti ollut kiire yrittämään uudestaan, mutta ajatuksena oli koko ajan ollut antaa ravintolalle jossain vaiheessa mahdollisuus näyttää että alkukankeudet on jätetty taakse. Olin välissä ehtinyt jo itsekin rohkeasti järjestää kabinetin puolella yhden seminaaridinnerin - onnistuneesti - joten lähdimme varovaisen optimistisena uusintakokeilulle Otaniemeen.
Lähestulkoon kaikessa kelkka oli saatu kääntymään. Fat Lizardin oluista koostunut tastingsetti oli toimiva, hanoista löytyi myös muita oluita ja lista oli ainakin lähestulkoon ajantasainen. Palvelu oli ammattitaitoista ja vaikka ruokien saaminen taas vähän kesti, tästä kommunikoitiin meille hyvin ja odotus ei tuntunut yhtään niin pitkältä kuin viimeksi. Lisäksi ruokiin oli saatu sitä viimeksi kaivattua makua ja jotakuinkin koko pöytäseurueemme oli tyytyväinen annoksiinsa. Itselle avopuolison kanssa jaettu Cajun Hoppers ja pääruokana syöty halloumisalaatti upposivat molemmat mainosti, samoin kuin avopuolison lihaton Lasagna. Pizzojen hinta on ehkä edelleen vähän korkean tuntuinen tasoon nähden, mutta muuten rahoilleen tuntui saavan vastinetta.Olutaiheinen blogi. Harvoin pelkkiä olutarvioita. Harvoin pitkiä postauksia. Ennen 25.5.2018 kirjoitettu sisältö löytyy http://helppoajuotavaa.tumblr.com/ jos löytyy.
27.6.18
Fat Lizard - kickoffista uusiksi
Labels:
fatlizard,
olut,
olutkulttuuriseura,
ravintola
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment