30.6.18

MM-kisaennusteet oluen voimin - neljännesvälierät

Sain huonon idean, mutta totesin että onhan noita huonompiakin saatu, joten päätin toteuttaa sen! Aion siis ennustaa jalkapallon mm-kisojen pudotuspelien voittajat kierros kerrallaan ks. maiden oluttarjonnan mukaan. Ennusteissa käytetään tietysti vain itse maistamiani oluita. Joka maalta käytetään viittä olutta, altavastaajalta viittä parasta ja ennakkosuosikilta viittä riittävän hyvää joilla voitto irtoaa. Voittaessaan ennakkosuosikki ei enää voi käyttää näitä oluita seuraavalla kierroksella. Altavastaajalla ei tällaista tasoitusta ole. Asiaan! 

Ranska (82) - Argentiina (1)

Kovin montaa argentiinalaista olutta en ole juonut, mutta yhden kuitenkin. Valitettavasti vain Quilmes Cristal (1.9) ei ole kovin kummoinen, joten Ranskalta riittäisi voittoon jopa pelkkä Fischer Tradition (2.2). Viisikon täydentävät Mélusine Puy d'Enfer Triple (2.2), Pietra (2.2), Science Infuse Pils Blonde (2.4) ja Demory Paris Nova Noire (2.5). Heikkotasoisen ottelun vie helpohkosti Ranska.

 > 

Uruguay (0) - Portugali (5)

Etelä-Amerikka on vielä tältä osin valloittamatta, joten Portugali ottaa luovutusvoiton. Ei siis kuluteta tässä vielä mitään noista viidestä oluesta, jotta mahdollisuuksia jää jatkoonkin.

Espanja (66) - Venäjä (24)

Ensimmäinen ottelupari jossa saadaan hieman taistoa aikaan. Tutummalta Espanjalta on heittää taistoon sellaisia herkkuja kuin Guineu / La Quince Vanilla Milkshake (4.4), Guineu / La Quince Vanilla Black Velvet (4.3), Guineu / BrauKunstKeller Collabrew Double IPA (4.1), Bidassoa Brazil (4.1) ja Mad Brewing / Guineu Galactic Nuts (4.1). Venäjä ei kuitenkaan juuri kalpene, kun tiimistä löytyy AF Brew Passion is My Confession (4.6), AF Brew Rasperry is My Sanctuary (4.3), Hophead / CoolHead Coconut Head (4.3), Victory Art Brew Ivan (3.9) ja Baltika 6 Porter (3.6). Näillä tiimeillä päädytään tasatilanteeseen varsinaisen peliajan lopulla, kun Venäjä vie taisteluparit #1 ja #3, Espanja parit #4 ja #5 ja pari #2 päättyy tasan. Tarvitaan siis jatkoaikaa, jossa Espanjan La Virgen / Laugar Gorila (4.1) vie voiton Venäjän Baltika 8 vehnästä (3.3). Voittoon siis jatkoajan jälkeen Espanja.

Guineu / La Quince Vanilla Milkshake=
>

Kroatia (3) - Tanska (320)

Kroatia on esittänyt vakuuttavia otteita tähän asti, mutta tie nousee yllättäen pystyyn jo neljännesvälierissä. Kolmikko Visibaba Pivo John Lemon (3.3), Ožujsko Pivo (2.6) ja Karlovačko Rally Bezalkoholno (1.6) on paperia ja Tanska pallottelee jatkoon kakkosmiehistöllä, WinterCoat Yule Ale (3.4), Mikkeller Big Worse Barley Wine (3.4), Mikkeller Fox & Anchor (3.4), Mikkeller Session IPA Cascade (3.4) ja To Øl 5X Raid Beer (3.4).

>

Brasilia (2) - Meksiko (14)

Korkeatasoista kamppailuahan tästä kaikki odottavat, mutta luvassa on todellinen mahalasku. Ennakkosuosikki Brasilialla on laittaa kentälle vain Amazon Beer Forest Pilsen (3.0) ja Devassa Tropical Lager (2.4) eikä Meksikon tarvitse panna vielä parastaan. Voittoon riitää viisikko Mexicana Day of the Dead Beer Immortal Beloved (3.1), Minerva ITA (Imperial Tequila Ale) (3.0), Mexicana Day of the Dead Beer Hop On Or Die (3.0), Noche Buena (2.5) ja La Brü Maíz Azul (2.5).

>

Belgia (420) - Japani (13)

Belgia on tässä juuri niin ylivoimainen kuin peliesityksetkin antavat odottaa, vaikka Japani pystyykin laittamaan vähän kapuloita rattaisiin. Belgian voittoon riittää kuitenkin viisikko 3 Fonteinen Oude Geuze (4.0), Tilquin Oude Geuze à l'Ancienne (4.0), Oud Beersel Oude Lambik (4.0), Liefmans Goudenband (4.0) ja De Halve Maan Straffe Hendrik Brugs Tripelbier 9° (4.0) kun Japanin ykkösviisikko on Hitachino Nest Real Ginger Ale (3.9), Hitachino Nest Ancient Nipponia (3.9), Hitachino Nest Sweet Stout Lacto (3.7), Hitachino Nest Espresso Stout (3.7) ja Hitachino Nest Amber Ale (3.3).

>

Ruotsi (272) - Sveitsi (15)

Länsinaapurin voittokulku jatkuu vielä ainakin kierroksen verran. Sveitsin ykkösviisikko BFM √225 Saison - Moscato (4.1), BFM Abbaye de Saint Bon-Chien (2013) (4.1), Bad Attitude Two Penny Porter (3.9), BFM √225 Saison - Rhubarb (3.9) ja BFM √225 Saison (3.9) ei ole huono, mutta Ruotsin ei tarvitse vielä laittaa kaikkea peliin kun voiton vie viisikko Brekeriet Berliner Spazz (4.4), Brewski / 7venth Sun Dunedin Stringduster (4.4), Omnipollo Noa Pecan Mud Cake (4.3), Omnipollo / Dugges Anagram Blueberry Cheesecake Stout (4.3) ja Omnipollo / Buxton Original Maple Truffle Ice Cream Waffle (4.3).

>

Kolumbia (0) - Englanti (499)

Kisojen kovin maa saa tämän kierroksen toisen luovutusvoiton, kun Kolumbia ei saa edes James Rodriguezia jalkeille. Englanti marsittaa kentälle pubiliigatason reservit ja vie voiton viisikolla Green's Enterprise Dry-Hopped Lager (1.9), Tesco Everyday Value Bitter (1.7), Wychwood Snake's Bite (1.5), Amigos Beer With Citrus Flavors (1.3) ja Tesco Value Lager (1.2). Jalkapallon juhlaa!

> ???

Tästä varmat vetobetsit, vaikka ensimmäinen peli ehtikin postausta viimeistellessä jo alkaa.

Kuvat: Ratebeer.com

No comments:

Post a Comment