10.8.20

Kuohu Trippeli 2020

Yksi koronan harvoja hyviä puolia on ollut se, miten kalenterin tyhjentyessä on jäänyt aikaa sellaisille tapahtumille joihin ei normaalisti ole ehtinyt. Yksi tällainen on Kaisan Kuohujen järjestämä Kuohu Trippeli, olutseurojen välinen petankkiturnaus Katri Valan puistossa. Yritin saada sekä Olutkulttuuriseurasta, että Suomen Olutseurasta, joukkuetta kasaan, mutta halukkaita ei ilmoittautunut. Päädyimme lopulta vaimoni kanssa edustamaan Sahtipäitä, jonka jäseniä myös toki olemme, ja muodostamaan 2/3 Sahtipäiden ainoasta joukkueesta. Normaalikesänä sahdinvalmistuksen SM olisi tänä(kin) vuonna ollut samana viikonloppuna, mutta nyt muut Sahtipäät olivat ilmeisesti suunnanneet Lonnaan saunomaan.




Keli oli lämmin, mutta kyyti kylmää. Hävisimme alkusarjan ottelut 1-9, 2-9 ja 0-9 ja alemman loppusarjan ottelut 8-13 ja 11-13. Ensimmäinen alasarjan vastustaja oli 2/3 heittäjistä osalta lähes kantokunnossa, mutta heiton tasoon tämä ei luonnollisesti vaikuttanut mitenkään. Tiukimman pelin pelasimme samoja vastustajia vastaan, joille hävisimme alkusarjassa 0-9, eli pidemmässä turnauksessa olisi voinut jo tulla menestystä! Ensimmäinen vastustajamme vei lopulta koko turnauksen.


Kävimme vielä seuraamassa palkintojenjaon Kolmessa Kaisassa, jossa turvaväleistä ei välitetty, mutta oltiin sentään terassilla. Poistuimme heti palkintojenjaon jälkeen väljiin sisätiloihin syömään ja juomaan ja lopulta kotia kohti. Hieno tapahtuma, johon toivottavasti saamme muistakin seuroistani joukkueen ensi vuonna.

Pari kuvaa lisää täällä.

No comments:

Post a Comment