27.7.18

SOPP 2018 - Vettä, hikeä ja gosea

SOPP. Ketä kiinnostaa enää SOPP? Kaupunki on täynnä uudempia ja hienompia festareita. Kuumakin on niin siellä on varmaan ruuhkaa. Ja kuuma. Pitihän sinne kuitenkin mennä kun olin lupautunut talkoovoimaksi keskiviikolle. Vatsavaivojen (hankittu muualta) takia olo oli heikko ja motivaatio nollissa. Olen tämän talkoovuoron ja se saa riittää. Talkoovuoron aikana olo alkoi parantua ja mieli muuttua. Mitä jos sittenkin?

Totuutta ei voinut enää kieltää. SOPPin valikoima on parempi kuin koskaan aiemmin. Panimoita enemmän kuin jaksaa laskea ja kaikilla jotain uutta. Enkä edes laske tähän Pikkulinnun baskeja ja katalaaneja koska keskityn tässä tapahtumassa itse aina kotimaisiin. Sitä paitsi nyt meillä on myös oma Omnipollo. Cool Headin jono ei juuri hellittänyt.


Missasin RPS:n huippukokousoluen enkä käynyt CBH:ssa Pyynikin tiskillä. Siksi #TrumpPutin oluet oli pakko maistaa. Saison - Imperial stout yhdistelmä sopi myös mainiosti torstaina käyttämääni iso lasi - pieni lasi yhdistelmään. Jotain kuvaavaa tässä astioiden kokoerossakin oli.

Kanavan panimon tiskiltä sai Bönthöö Bönthöö - Lahtisen gosea, sekä beer floatteja raparperisorbetilla. Fiksuimmat yhdistivät nämä kaksi.

Maistila ei petä.

Jos Cool Headille oli jonoa, tapahtuman pisin jono oli koko ajan ainoalle vesipisteelle. Ehkä puhtaat perinteiset maut todellakin ovat uusin oluttrendi?

Summa summarum. Ei pitänyt juurikaan osallistua, mutta päädyin kolmen päivän vierailuun. SOPP Helsinki on kovempi kuin koskaan eikä pääkaupunkiseudulla välttämättä iskevän olutfestariähkyn kannata antaa vaikuttaa mielipiteeseen. Tämä ilta ja huominen on vielä aikaa. Mene! Maistoin tapahtumassa vain 17 uutta olutta ja kourallisen vanhoja. Parhaat alla:

SOPP Helsinki 2018 Top 5:


SOPP Helsinki 2018 kunniamaininnat:

- Tyylikäs, raikas, maukas
- Raparperisorbetilla vielä parempi
- Miksei näitä tehdä enemmän?
- Synkkä, esikuvaansa monipuolisempi

No comments:

Post a Comment