21.8.18

Espoo Panee ja Juhlii - hieman pintaa syvemmältä


Kesäkuussa kävin tutustumassa hyvin lyhyesti ja pintapuolisesti Ravintola Fat Lizardin parkkipaikalla järjestettyyn "Espoo Panee ja Juhlii" tapahtumaan. Tapahtuma vaikutti varsin kehityskelpoiselta (ja sijaitsee melko lähellä työpaikkaani) joten sinne piti ehdottomasti ehtiä uudestaan tänä kesänä. Ilosaarirock oli päällekkäin heinäkuun juhlien kanssa, mutta elokuussa ei enää ollut tekosyytä.
Kuten arvelinkin, paikalla oli rento meininki, hyvää musiikkia, hyvä sää (tsägä!) ja kourallinen hyviä oluita espoolaispanimoilta. Espoon panimokattaus on vielä sen verran pieni ettei tästä mitään himotickaajan unelmaa tullut, mutta ei varmasti ollut tarkoituskaan. Kiinteä 1,5€ / dl hinnoittelu toimi hyvin ja olut maistui.
Ruoka noudatti tuttua Fat Lizard kaavaa, eli hieman hintavaa mutta erittäin hyvää. Pihagrillissä ei valitettavasti ollut lihattomia optioita tarjolla, mutta kokeilemani makkaratrio oli erittäin hyvä. Puolisokaan ei päässyt pettymään sisältä tilattuun pasta-annokseen, joka tuotiin mieluusti meille ulos.

Mukavan rento tapahtuma, jolle näkisi mielellään jatkoa ensi vuonna! Tämäkin on sen luonteinen tapahtuma, että top-listoja on turha listailla. Olarin Area 21 IPA ja Pine Hill olivat tuoreita ja maukkaita, mutta ei sieltä juuri huteja löytynyt.

2 comments:

 1. Ei kelpaa 6€/0.4l hintaiset oluet?
  Espoossa ei tarpeeksi panimoita?
  Ihme pelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitähän sä oikein höpäjät?

   Delete