1.10.18

Olutblogisessio #9 - Alustus


Olutblogisessiot palasivat viime kuussa kesätauolta ja päätin itse ottaa vetovastuun juuri parahiksi ennen juhlanumeroa. Kyseessä on siis sessio numero 9. Koska olen matkaillut tänä kesänä melko paljon erityisesti kotimaassa, päätin ammentaa aihetta sieltä. Olutmatkailuhan on melko hiljattain sessioiden aiheena ollut, mutta tällä kertaa lähestytään aihetta hieman eri kantilta. Kuka tahansa osaa lähteä oluen perässä Brewskivalille, Portlandiin tai Brysseliin. Mutta entäpä Loviisaan?

Odottamaton olutmatka

Aiheena siis olutmatkailu, mutta ei minne tahansa, vaan johonkin yllättävään, odottamattomaan paikkaan. Mikä on kummallisin paikka mihin olet matkannut oluen perässä? Tai odottamattomin mainioksi olutpaikkakunnaksi osoittautunut kohde? Sattuiko matkalla jotain muuta täysin odottamatonta? Hyväksyn, mukaan vaan. Espanjalainen inkvisitio? En usko.


Aikataulu on tällä kertaa hieman tiukempi kuin aiemmin ettei mennä OlutExpon päälle. Julkaise siis juttusi 22.-24.10. niin ne ehtivät yhteenvetoon joka tulee ulos 25.10. Kirjoituksesta on myös suotava ilmoittaa allekirjoittaneelle esim. blogin kommenteissa tai muuten sopivaksi katsomallaan tavalla. Saatan innostua myös Olutpostin blogisyötteen vilkaisemaan läpi ennen yhteenvedon julkaisua.

Edelliset olutblogisessiot:
#8: Olutkoira - Pubit ja muut olutravintolat: Alustus Yhteenveto
#7: Tuopin ääressä - Olutcocktail: Alustus Yhteenveto
#6: Loppasuut - Bändit ja brändit: Alustus Yhteenveto
#5: Arde arvioi - Olutmatkailu: Alustus Yhteenveto
#4: Ölmönger - Kotimaiset vs ulkomaiset oluet: Alustus Yhteenveto
#3: Helppoa juotavaa - Joulu ja olut: Alustus Yhteenveto
#2: Olutkellari - Olut ja penkkiurheilu: Alustus Yhteenveto
#1: Tuopillinen - Keskiolut: Alustus Yhteenveto

No comments:

Post a Comment